LOKET 13 BEUNINGEN

LOKET 13 BEUNINGEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 221 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Loket 13 Beuningen. Meer weten? Ontdek meer

17 aug 2022 om 19:59 Eten duurde veel te lang. Friet was niet lekker en de frikandel had een gekke smaak. Ik zou hier niet snel nog een keer bestellen.
17 aug 2022 om 19:03 Geen bezorgtijd opgegeven en wat fijn dat je dan toch gebeld wordt dat het “iets” langer duurt. Pro actieve houding die ik zeer kan waarderen
14 aug 2022 om 21:00 Om 17 uur besteld. Om 19 uur na 2x bellen (waarbij 1x een zeer geïrriteerde jongeman me te woord stond) stond er een afgepeigerde bezorger voor de deur. Even wachten vind ik echt niet erg maar 2 uur wachten en ook nog een grote mond krijgen.. nee!
12 aug 2022 om 20:02 Werd gebeld dat bezorging iets later werd. We kregen daarom gratis 2 blikjes cola zero erbij. Friet was erg lekker.
12 aug 2022 om 11:13 De bestelling was goed, we hadden kleine frites besteld.. en het waren super grote frites .. de helft weg kunnen doen.. das jammer.. verder alles ok.
10 aug 2022 om 21:08 Tot nu toe altijd goede kwaliteit gehad maar deze keer slordig en minder van smaak. Bestelling niet compleet en sommige basis dingen niet meer op voorraad. Teleurstellend dus en niet consistent in kwaliteit. Voor verbetering vatbaar.
9 aug 2022 om 14:33 De bestelling kwam zonder dit te communiceren veel later dan gepland, echt een verbeterpuntje. Het eten was daarentegen goed verpakt en verassend lekker!
8 aug 2022 om 21:53 Weer heerlijk gegeten! Dankjewel
8 aug 2022 om 7:50 Ruim 2 uur op het eten moeten wachten .
6 aug 2022 om 9:55 Zelf opgehaald maar wel brzorgkosten betaald.
3 aug 2022 om 7:57 Heerlijke friet en een heel lief berichtje op de zak echt een aanrader!!!
1 aug 2022 om 21:26 Het eten was als altijd prima in orde kwa smaak. Alleen slecht bezorgd, de saus zat meer in het zakje dan op de friet en snacks.